Naujienos     Akcijos     Išpardavimas     Apie mus     Privatumo politika     Kontaktai

PRIVATUMO POLITIKA

Įmonė UAB „RATANAS“ gerbia Jūsų teisę į privatumą ir įsipareigoja saugoti jį laikydamiesi šios Privatumo politikos. Šioje Privatumo politikoje rasite informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą.

1. Kokius asmens duomenis tvarkome ir kodėl?

Registruodamiesi ir pildydami paskyrą mūsų el. parduotuvėje www.ratanas.lt, sutikdami gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus (tai padaryti galite pažymėdami varnelę savo paskyros anketoje mūsų interneto svetainėje), užsakydami ir įsigydami prekes, kartu pateikiate savo asmens duomenis. Jūsų pateiktus duomenis teisėtai tvarkome ir naudojame žemiau išvardintais tikslais.

Kurdami paskyrą ar užsakydami prekes mūsų el. parduotuvėje ir savo noru pateikdami asmens duomenis, Jūs sutinkate su mūsų privatumo sąlygomis ir asmens duomenų tvarkymo taisyklėmis. Jeigu nesutinkate su privatumo sąlygomis ir nepateiksite asmens duomenų, susikurti paskyros negalėsite.

Pateikdami asmens duomenis, patvirtinate, kad jie yra tikslūs ir teisingi. Pastebėję netikslumų, iš karto juos ištaisykite. Savo paskyroje galite matyti kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome, ištaisyti  informaciją apie save ir keisti tiesioginės rinkodaros nustatymus.

Mes tvarkome šiuos asmens duomenis: Vardas, pavardė, adresas, el. paštas, telefono numeris, vartotojo vardas, slaptažodis, pirkimų istorija, o jei esate verslo klientas, tai papildomai: pareigos, įmonės pavadinimas, įmonės kodas, PVM mokėtojo kodas, fakso numeris bei kita informacija apie įmonę.

Asmens duomenų tvarkymo pagrindai yra: (a) sutarties sudarymas ir vykdymas, (b) tiesioginės rinkodaros tikslai (tik gavus sutikimą), (c) pareigos pagal taikomus teisės aktus vykdymas.

Jei mūsų interneto svetainėje sutinkate gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, el. paštu siunčiame Jums naujienas apie prekes ir paslaugas, pasiūlymus bei reklaminę medžiagą.

Registruodamiesi tiesioginės rinkodaros pasiūlymams, jūs patvirtinate, kad jūsų nurodyti asmens duomenys yra tikslūs ir teisingi, ir jūs esate ne jaunesni kaip 16 metų amžiaus.

Atsisakyti tiesioginės rinkodaros galite savo paskyroje, taip pat susisiekę su mumis žemiau nurodytais kontaktais.

 

2. Kaip mes renkame informaciją apie Jus?

Jūsų asmens duomenis gauname, kai pateikiate juos sukurdami savo paskyrą mūsų el. parduotuvėje www.ratanas.lt, užsakote prekes, apsiperkate mūsų parduotuvėje ar susisiekiate su mumis.

 

3. Kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis www.ratanas.lt paskyroje saugosime iki tos dienos, kai paprašysite juos ištrinti ir/ar panaikinti Jūsų paskyrą.

Jūsų asmens duomenys bus automatiškai ištrinami praėjus 5 metams nuo paskutinio Jūsų pateikto užsakymo www.ratanas.lt el. parduotuvėje.

 

4. Kam galime atskleisti Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis galime atskleisti mūsų partneriams, kurie mums teikia su mūsų interneto svetainės veikla bei Jūsų užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas: tai yra transporto įmonės, pristatančios mūsų prekes, IT bei interneto svetainės priežiūros įmonės, naujienlaiškių siuntimo įmonės. Visos šios įmonės privalo užtikrinti tokią pačią Jūsų asmens duomenų apsaugą, negali naudoti jų neleistinais tikslais ir turi užtikrinti, kad jų partneriai elgsis taip pat.

Ginčų atveju galime perduoti Jūsų duomenis teisės konsultantams.

Visais kitais atvejais Jūsų asmens duomenys tretiesiems asmenims ir valstybinėms bei teisėsaugos institucijoms gali būti atskleidžiami tik Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka.

 

5. Asmens duomenų apsauga

Su Jūsų asmens duomenimis elgiamės atsakingai. Jūsų duomenų apsaugai naudojame technines ir organizacines saugumo priemones. Duomenys laikomi saugiai ir yra prieinami ribotam asmenų skaičiui.

 

6. Jūsų teisės

Jūs turite šias teises:

a)    teisę gauti informaciją apie tai, ar tvarkome Jūsų asmens duomenis, ir prieigą prie savo duomenų;

b)    teisę kreiptis į mus su prašymu ištaisyti netikslius asmens duomenis;

c)    teisę ištrinti savo asmens duomenis. Ši teisė negalioja, jei duomenų tvarkymas susijęs su teisiniais įsipareigojimais ar teisinių reikalavimų nustatymu, vykdymu bei gynimu;

d)    teisę gauti ar perduoti kitai įmonei savo asmens duomenis (teisė į duomenų perkeliamumą). Ši teisė galioja, kai asmens duomenys tvarkomi automatizuotai, remiantis Jūsų sutikimu arba pasirašius sutartį;

e)    teisę apriboti asmens duomenų tvarkymą tam tikromis aplinkybėmis;

f)    teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu kai asmens duomenų tvarkymas yra grindžiamas mūsų ar trečiųjų šalių teisėtais interesais;  

g)    teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą;

h)    teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų duomenis.

Norėdami pasinaudoti šiomis teisėmis, kreipkitės į mus raštu žemiau nurodytais kontaktais.

Jeigu manote, kad tai, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis, neatitinka galiojančių teisės aktų, turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją ( www.ada.lt ).

 

7. Slapukai (angl. cookies)

Slapukas – mažas tekstinis dokumentas, turintis unikalų identifikacijos numerį, kuris yra perduodamas iš interneto svetainės į asmens kompiuterį, kad būtų galima atskirti asmens kompiuterį, naršyklės tipą ir matyti asmens veiklą internete. Unikalus numeris identifikuoja asmens naršyklę kiekvieną kartą asmeniui apsilankius interneto svetainėje. Slapukai neleidžia įsiminti asmeninės informacijos (tokios kaip asmens vardas ir adresas). Svetainėse slapukai naudojami, siekiant vesti statistiką, tokią kaip asmenų apsilankymų interneto svetainėje skaičius ir srautas. Tokia informacija nebūna susieta su asmenine informacija. Galite leisti įrašyti slapukus arba jų atsisakyti. Dauguma žiniatinklio naršyklių automatiškai priima slapukus, bet galite pakeisti savo naršyklės nuostatas, jei norite nepriimti slapukų arba gauti įspėjamąjį pranešimą prieš juos įrašant. Paskaitykite savo naršyklės instrukcijas ar tiesiog sužinokite daugiau apie šias funkcijas. Galima sužinoti daugiau informacijos apie slapukus ir kaip juos valdyti šioje svetainėje AboutCookies.org.

 

Mūsų svetainėje slapukai naudojami parduotuvės krepšelio formavimui ir svetainės lankytojų statistiniams duomenims skaičiuoti.

Galite bet kada išjungti slapukų naudojimą, tačiau be slapukų kai kurios interneto svetainės www.ratanas.lt funkcijos gali neveikti arba veikti netinkamai.

 

8. Privatumo politikos pakeitimai

Reguliariai peržiūrime savo privatumo politiką. Privatumo politikos papildymai bei pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo www.ratanas.lt interneto svetainėje momento.

Ši versija atnaujinta 2018 m. gegužės 25 d.

 

9. Kontaktinė informacija

Jei turite klausimų apie asmens duomenų tvarkymą, pageidavimų ar pastabų, susisiekite su mumis:

UAB „RATANAS“, įmonės kodas 124103771, adresas Vilkpėdės g. 8, LT-03151 Vilnius,

tel. +370 5 2491 555, el. paštas info@ratanas.lt

 

 

KREPŠELIS (0)


NAUJIENOS
DV pultas Philips RM-L1128
Mažmeninė: 7,00 Eur
 
DV pultas Samsung RM-658F
Mažmeninė: 6,00 Eur
 

AKCIJOS
DV pultas Beko RC-5B718F
Keičia 16:9
Mažmeninė: 5,00 Eur
 
Kištukas BNC lituojamas /RG-6/
Mažmeninė: 0,80 Eur
 

IŠPARDAVIMAS
Izoliacijos nuėmiklis HT-322
Mažmeninė: 5,00 Eur
 
Laidas spausdint. DB25-C36 25c 1.8m
Mažmeninė: 0,50 Eur